Κοντονής σε Κωνσταντοπούλου: Αγνοείς το κόμμα - Φτιάχνεις δική σου γραμμή - iefimerida.gr

Κοντονής σε Κωνσταντοπούλου: Αγνοείς το κόμμα - Φτιάχνεις δική σου γραμμή

Κοντονής σε Κωνσταντοπούλου: Αγνοείς το κόμμα - Φτιάχνεις δική σου γραμμή στην Π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δριμεία αντιπαράθεση μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή και Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή, με τον πρώτο να κατηγορεί την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι δεν ακολουθεί τη γραμμή του κόμματος.

Αφού αποφασίστηκε από την Προανακριτική Επιτροπή, που εξετάζει τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, να καταθέσει αυτοπροσώπως στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρότεινε να σταλούν τα πρακτικά στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο λόγος, απλός, για να ενημερωθεί η Βουλή και να αρνηθεί να δώσει άδεια στον Γιώργο Παπανδρέου σε περίπτωση που εκείνος αιτηθεί, όπως συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των ταξιδιών και των ομιλιών του στο εξωτερικό.

Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ο κ. Κοντονής και άρχισε να τονίζει ότι αυτό δεν είναι η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας, παράλληλα, ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενδιαφέρει αν παίρνει άδεια ή όχι ο κ. Παπανδρέου, αλλά να είναι παρών στη Βουλή την ημέρα που θα κληθεί να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι και τη Δευτέρα υπήρξε διαφοροποίηση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (Κοντονής, Δρίτσας, Κωνσταντοπούλου) που συμμετέχουν στην Προανακριτική αναφορικά με την ψηφοφορία για το αν πρέπει να κληθεί ξανά ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ