Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαντόνα, ένα χρόνο πριν υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαντόνα, ένα χρόνο πριν υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σειρά από φωτογραφίες της 24χρονης, άσημης ακόμη, Μαντόνα αποτελούν την βάση της νέας φωτογραφικής έκθεσης με τίτλος Madonna- A Transformational Exhibition που θα κάνει «περιοδεία» στα ξενοδοχεία της αλυσίδας W στην Νέα Υόρκη.

«Θυμάμαι να σκύβει έξω από το μπαλκόνι της και να με χαιρετά. Όταν είδα αυτά τα γατίσια μάτια για πρώτη φορά, ήξερα ότι έχει μέλλον μπροστά της. Δεν έχω συναντήσει συχνά ανθρώπους με τέτοια αυτοπεποίθηση. Με κέρασε ένα espresso συνοδεία τσιχλόφουσκας και μετά φώναξε τα παιδιά από τα γειτονικά διαμερίσματα για να χορέψουν μαζί της». Αυτή είναι η πρώτη ανάμνηση -όπως την περιέγραψε στο Elle- που έχει ο φωτογράφος Ρίτσαρντ Κόρμαν από την συνάντησή του με την Μαντόνα το 1982.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαντόνα, ένα χρόνο πριν υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι φωτογραφίες του από εκείνη την εποχή (μαζί με τις αντίστοιχες του Τζόρτζ Ντουμπος) καταγράφουν την ανοδική πορεία της Μαντόνα προς την διασημότητα και αποτελούν την βάση της έκθεσης Madonna- A Transformational Exhibition.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαντόνα, ένα χρόνο πριν υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαντόνα, ένα χρόνο πριν υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ