Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: Οταν ήμουν παιδί δεν είχα ούτε κρεβάτι - iefimerida.gr

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: Οταν ήμουν παιδί δεν είχα ούτε κρεβάτι

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: Οταν ήμουν παιδί δεν είχα ούτε κρεβάτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εκ βαθέων εξομολογήσεις για την παιδική της ηλικία προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή ένα παιδικό δωμάτιο που παρουσίασε στην εκπομπή της η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά.

Η διακοσμήτρια είχε γράψει πάνω από το κρεβάτι το όνομα της παρουσιάστριας, γεγονός που έδωσε πάσα στην Ελένη Μενεγάκη να βγάλει τα εσώψυχά της.

«Σε ποιανού το δωμάτιο ήρθαμε ρε Σίσσυ. Λέει Ελένη; Ε... να κάτσω. Εγώ δεν είχα τέτοιο δωμάτιο όταν ήμουν μικρή. Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη αν είχα έστω και ένα μικρό κρεβάτι. Δεν είχα ούτε κρεβάτι, στον καναπέ κοιμόμουν, ή μαζί με τη μαμά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Τώρα τα παιδιά τα έχουν όλα και γκρινιάζουν κιόλας», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη στέλνοντας το δικό της μήνυμα στα σημερινά παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ