Η Μισέλ Ομπάμα αισθάνεται μοναξιές και φυτεύει λαχανικά στον Λευκό Οίκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα αισθάνεται μοναξιές και φυτεύει λαχανικά στον Λευκό Οίκο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κηπευτικές και αγροτικές εργασίες επιδίδεται η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία υποδέχθηκε την άνοιξη μαζί με τριάντα περίπου μαθητές δημοτικού σχολείου με τους οποίους φύτεψε λαχανικά στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η Μισέλ Ομπάμα κάθε χρόνο τέτοια εποχή καλεί μαθητές να φυτέψουν μαζί λαχανικά με στόχο να προωθήσει ένα πρότυπο για τα παιδιά και τους γονείς για να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Πέρα από τις υποχρεώσεις της ως «πρώτης κυρίας» η κα Ομπάμα ενδέχεται και να το έχει ρίξει στο φύτεμα, καθώς, όπως δηλώνει η ίδια αισθάνεται μοναξιές.

Σε συνέντευξή της σε αμερικανικό δίκτυο προσδιόρισε τον εαυτό της ως «μόνη εργαζόμενη μητέρα» και παρά την προσπάθειά της να «μαζέψει» κάπως αυτό που είπε παραδέχθηκε ότι η ζωή με έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών περιλαμβάνει αρκετή μοναξιά.

«Μερικές φορές αισθάνεσαι μόνη ειδικά αν είσαι σύζυγος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά τελικά είναι εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά, εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς και ένα μικρό παράπονο αναφέροντας «Ακόμα και πριν ο Μπάρακ γίνει πρόεδρος ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση. Δούλευα, πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο, δεν είχα ποτέ χρόνο να ψωνίσω ή να μαγειρέψω, δεν είχα ενέργεια για τίποτα και η ενέργεια είναι το παν».

Η Μισέλ Ομπάμα αισθάνεται μοναξιές και φυτεύει λαχανικά στον Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μισέλ Ομπάμα αισθάνεται μοναξιές και φυτεύει λαχανικά στον Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μισέλ Ομπάμα αισθάνεται μοναξιές και φυτεύει λαχανικά στον Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ