Στα αζήτητα η 30χρονη που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στο Περιστέρι - iefimerida.gr

Στα αζήτητα η 30χρονη που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στο Περιστέρι

Στα αζήτητα η 30χρονη που παρέσυρε και σκότωσε αυτοκίνητο στο Περιστέρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βοήθεια των πολιτών ζητούν οι αρχές πρoκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της 30χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της την Τετάρτη όταν, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Περιστερίου, την παρέσυρε αυτοκίνητο τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει αναζητήσει το πτώμα της άτυχης κοπέλας και για αυτό το λόγο ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά να επικοινωνήσει με την τροχαία Αιγάλεω.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 3-4-2013 και περί ώρα 05.50΄, στη Λ. Αθηνών ο.α. 46, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, Δήμου Περιστερίου, ΙΧΕ αυτ/το παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζή γυναίκα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, ηλικίας περίπου 30 ετών, αναστήματος 1,65 μ. με κόκκινα μαλλιά και η οποία φορούσε τζιν παντελόνι ανοιχτού χρώματος, ροζ μπλούζα και πορτοκαλί παπούτσια.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητάς της, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326670 και 210-5326680».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ