Απερίγραπτος Μανιτάκης: Τι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι; Ντομάτες; - iefimerida.gr

Απερίγραπτος Μανιτάκης: Τι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι; Ντομάτες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκλεκτός της ΔΗΜΑΡ υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης αντιμετωπίζεται πλέον από το Μέγαρο Μαξίμου ως πρόσωπο «ειδικού χειρισμού» αφού αποδεικνύεται εντελώς αδύναμος να μεταρρυθμίσει το Δημόσιο και να προωθήσει την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο ίδιος ο κ. Μανιτάκης αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με αξιοσημείωτη νηφαλιότητα. Χθες, μιλώντας στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, είπε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος των 25.000 υπαλλήλων που πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του 2013, επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά ότι ο ίδιος δεν θα μπει στη λογική των αριθμών. Μάλιστα, συνομιλώντας με δημοσιογράφους για το ίδιο θέμα, διερωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Πώς να τους βρω 25.000 υπαλλήλους; Τι είναι οι υπάλληλοι; Ντομάτες;».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι, έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό η θητεία του κ. Μανιτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να τελειώσει μόλις αρχίσει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ