Δημοσκόπηση GPO: Ισοπαλία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με 20,3% - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση GPO: Ισοπαλία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με 20,3%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισοβαθμούν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με 20,3%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO, με τον Αντώνη Σαμαρά να διατηρεί το προβάδισμα ως καταλληλότερος πρωθυπουργός έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό του MEGA και δημοσιεύτηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 9%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 7,5%, οι ΑΝΕΛ με 6,3%, το ΚΚΕ με 5,8% και η ΔΗΜΑΡ 5%. Τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν το 4,1%, το 6,1% απαντά Αποχή/Λευκό/Άκυρο, ενώ τέλος αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος του 15,6% των ερωτηθέντων.

Παράλληλα στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;» ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει πρώτος στην προτίμηση των ερωτηθέντων με ποσοστό 46% έναντι 29,3% του Αλέξη Τσίπρα.

Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα από την 28η Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ