Ποσό που ζαλίζει πήρε ο Ντάνιελ Κρεγκ για να διαφημίσει το τζιπ της Range Rover [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποσό που ζαλίζει πήρε ο Ντάνιελ Κρεγκ για να διαφημίσει το τζιπ της Range Rover [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιλιγγιώδες ποσό εισέπραξε σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ο πράκτορας 007 Ντάνιελ Κρεγκ, για την συμμετοχή του στην παρουσίαση του νέου Range Rover Sport.

Ο Ντάνιελ Κρέγκ από την άλλη δεν είχε απλά το προνόμιο να είναι ένας από τους πρώτους που το οδήγησαν, αλλά πληρώθηκε με 1 εκ. δολάρια.

Ο βρετανός ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον διάσημο πράκτορα 007, συμμετείχε στην επίσημη παρουσίαση του νέου πολυτελούς SUV, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη. Στο άκουσμα της είδησης υπήρξαν αρκετά επικριτικά σχόλια, κυρίως γιατί, όπως υποστήριξαν πολλοί σε σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η παρουσία του Κρεγκ δεν κράτησε ούτε... 007 λεπτά.

Ωστόσο, αν και η Land Rover απέφυγε να αναφερθεί στο ποσό, έδωσε με ανακοίνωσή της μια άλλη πτυχή: «Δεν θα σχολιάσουμε τη σχέση μας με τον κ. Κρεγκ, απλά θα σας επιβεβαιώσουμε ότι η Land Rover υποστηρίζει τη φιλανθρωπική οργάνωση S.A.F.E., προστάτης και μέγας υποστηρικτής της οποίας είναι ο ηθοποιός».

Τα χρήματα ήταν πολλά, αλλά θα διατεθούν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα στην φιλανθρωπική οργάνωση S.A.F.E., με έδρα τη Κένυα και την Αγγλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ