Hμιμαραθώνειος: Η Αθήνα γέμισε δρομείς και χαμόγελα [εικόνες] - iefimerida.gr

Hμιμαραθώνειος: Η Αθήνα γέμισε δρομείς και χαμόγελα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χαμόγελα επέστρεψαν χθες στην Αθήνα, έστω και για λίγες ώρες, με τη διεξαγωγή του 2ου Ημιμαραθωνίου. Πάνω από 10.000 δρομείς συνολικά και στις τέσσερις διαδρομές κέρδισαν το προσωπικό τους στοίχημα και κυρίως ξέφυγαν και ξεχάστηκαν για λίγο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε στις 9.00 από την Πλατεία Συντάγματος και ολοκληρώθηκε στις 13.00 μπροστά στο Ζάππειο Μέγαρο. Και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που αν και βρέθηκαν τόσα άτομα μπροστά στη Βουλή, η Αστυνομία δεν κινητοποιήθηκε όπως γίνεται με τις τελευταίες διαδηλώσεις, αφού έβλεπες μόνο χαμόγελα.

Μητέρες με παιδιά, έχοντας μάλιστα πάρει επίσημη συμμετοχή και για τα μωρά στα καρότσια, οικογένειες ολόκληρες πήραν μέρος ανάλογα με τις αντοχές τους σε κάποια διαδρομή και το απόλαυσαν.

Ο Κώστας Πούλιος, που φορούσε και το Νο 1, πήρε τη νίκη στον ημιμαραθώνιο και παράλληλα και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Καραβίδα και τον Αντώνη - Δημήτρη Παπαδημητρίου να τον ακολουθούν.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Μάγδα Γαζέα και την ακολούθησαν η Ντενίζ Δημάκη και η Παναγιώτα Βλαχάκη.

Ο 2ο Ημιμαραθώνιος πέρασε στην ιστορία αλλά ταυτόχρονα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον κλασικό μαραθώνιο, καθώς άνοιξαν οι εγγραφές για τον αγώνα που θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου.

Hμιμαραθώνειος: Η Αθήνα γέμισε δρομείς και χαμόγελα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Hμιμαραθώνειος: Η Αθήνα γέμισε δρομείς και χαμόγελα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Hμιμαραθώνειος: Η Αθήνα γέμισε δρομείς και χαμόγελα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Hμιμαραθώνειος: Η Αθήνα γέμισε δρομείς και χαμόγελα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Hμιμαραθώνειος: Η Αθήνα γέμισε δρομείς και χαμόγελα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ