Αστεγος και αλκοολικός ο μεγαλύτερος αδελφός της Μαντόνα - «Δεν την αγαπάω, ούτε εκείνη εμένα» - iefimerida.gr

Αστεγος και αλκοολικός ο μεγαλύτερος αδελφός της Μαντόνα - «Δεν την αγαπάω, ούτε εκείνη εμένα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστεγος ζητιάνος στους δρόμους του Μίτσιγκαν είναι εδώ και τρία χρόνια ο 56χρονος Αντονι Τσικόνε, αδελφός της Μαντόνα, ο οποίος έχει βαρεθεί να απαντά στην ερώτηση ξένων «γιατί δεν σε βοηθάει η δισεκατομμυριούχος αδελφή σου;».

«Η Μαντόνα δεν δίνει δεκάρα αν είμαι ζωντανός ή νεκρός. Ζει στον δικό της κόσμο. Δεν πειράζει. Ποτέ δεν την αγάπησα. Ούτε εκείνη εμένα». Αυτό δηλώνει ο 56χρονος Αντονι Τσικόνε στο MSN, ο οποίος ζει στους δρόμους του Traverse City στο Μίτσιγκαν, 15 μόλις χλμ. από την οικογενειακή έπαυλη. Με μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο το sleeping bag του.

Τουλάχιστον αυτή είναι η δική του εκδοχή, αφού γείτονας και φίλος της οικογένειας επισημαίνει ότι η Μαντόνα έχει προσφερθεί να πληρώσει τον λογαριασμό του κέντρου αποτοξίνωσης. Αν ποτέ εκείνος αποφασίσει να πάει.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα της Daily Mail ο Τσικόνε (που έχει δουλέψει ως βοηθός φωτογράφου στην Νέα Υόρκη και ψαράς στην Αλάσκα) είναι άστεγος από το 2011 όταν και τον απέλυσαν από το οικογενειακό οινοποιείο. Αλλά δεν επιδιώκει να βγάλει βούκινο την κατάστασή του στα μίντια προκειμένου να κερδίσει την ελεημοσύνη της αδελφής του.

Πέρα από τον Άντονι, η Μαντόνα έχει άλλα 4 αδέλφια. Τον Μάρτιν, ένα αποτυχημένο ράπερ (που είχε επίσης προβλήματα με τον αλκοολισμό), την Πόλα, τραγουδίστρια και χορεύτρια, τον Κρίστοφερ που δουλεύει ως interior designer και την Μέλανι που δουλεύει σε γραφείο δημοσίων σχέσεων δισκογραφικής.

Αστεγος και αλκοολικός ο μεγαλύτερος αδελφός της Μαντόνα - «Δεν την αγαπάω, ούτε εκείνη εμένα»  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άστεγος Μαντόνα Άντονι Τσικόνε MSN
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ