Ο Τσάρλι Σιν έπεισε την Λίντσεϊ Λόχαν να «πέσει» στο κρεβάτι μαζί του έναντι 100.000 δολαρίων [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τσάρλι Σιν έπεισε την Λίντσεϊ Λόχαν να «πέσει» στο κρεβάτι μαζί του έναντι 100.000 δολαρίων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που δείχνουν τον χαμογελαστό Τσάρλι Σιν στο κρεβάτι με την Λίντσεϊ Λόχαν. Μια «τιμή» που κέρδισε επειδή έχει μεγάλη καρδιά και δεν φοβάται να την δείξει.

Την πρώτη φορά που κάποιος πλήρωσε την Λόχαν να πέσει στο κρεβάτι με τον Τσάρλι Σιν (σ.σ. στα γυρίσματα του Scary Movie 5) δεν ήθελε με τίποτα. Αυτή την φορά (σ.σ. για τα γυρίσματα του Anger Management, της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σιν) το έκανε με μεγάλη χαρά.

Τι άλλαξε; Προφανώς η δωρεά 100.000 δολαρίων που της έκανε ο Τσάρλι Σιν (χωρίς να ζητήσει κάτι σε αντάλλαγμα) προκειμένου να πληρώσει μια δόση στην εφορία. Καθώς επίσης το γεγονός ότι σε κάθε του συνέντευξη μιλάει κολακευτικά για εκείνη και τους «δαίμονες» που αντιμετωπίζει.

Αυτή την καλοσύνη προφανώς του την ανταπέδωσε η Λόχαν που έχει να εμφανιστεί guest star σε τηλεοπτική σειρά από το 2008. Καθώς, παρόλα τα προβλήματά της, θεωρείται ακόμη κινηματογραφική σταρ.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, που θα προβληθεί τον επόμενο μήνα, την βλέπουμε ντυμένη με σχολή μαθήτριας να διαφημίζει τσίχλες με γεύση ουίσκι.

Ο Τσάρλι Σιν έπεισε την Λίντσεϊ Λόχαν να «πέσει» στο κρεβάτι μαζί του έναντι 100.000 δολαρίων [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το σενάριο υποδύεται τον εαυτό της που εκνευρίζεται με όσους την θεωρούν εύκολη και καταλήγει στην αγκαλιά (και μετά στο κρεβάτι) του ψυχοθεραπευτή Τσάρλι Σιν.

Αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων η Λόχαν έφυγε εσπευσμένα για το αεροδρόμιο με προορισμό την Βραζιλία προκειμένου να κερδίσει ένα ακόμη τσεκ με πέντε μηδενικά διαφημίζοντας μια εταιρία ρούχων.

Ο Τσάρλι Σιν έπεισε την Λίντσεϊ Λόχαν να «πέσει» στο κρεβάτι μαζί του έναντι 100.000 δολαρίων [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μια ακόμη στάση στο τουρ που κάνει για να αποταμιεύσει μερικά χρήματα πριν εκτίσει την ποινή 90 ημερών σε κλινική αποτοξίνωσης που της επέβαλε το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάρλι Σιν Λίντσεϊ Λόχαν Anger Management
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ