Σοκ - Η Λίντσεϊ Λόχαν στο κρεβάτι με τον Τσάρλι Σιν [εικόνα] - iefimerida.gr

Σοκ - Η Λίντσεϊ Λόχαν στο κρεβάτι με τον Τσάρλι Σιν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δυο πιο κατεστραμμένοι «σταρ» του Χόλιγουντ ένωσαν τις μοναξιές τους (και την υπερδραστήρια λιμπιντό τους) και πέρασαν μια βραδιά μαζί.

Αυτό μοιάζει με σενάριο ταινιάς τρόμου. Και αυτό ακριβώς είναι καθώς πρόκειται για μια σκηνή από το Scary Movie 5 που με τα χίλια ζόρια δέχτηκαν να γυρίσουν οι δυο γνωστοί «ταραχοποιοί».

Συγκεκριμένη η 26χρονη Λόχαν φαίνεται να φοράει ένα μαύρο νεγκλιζέ και μια έκφραση τρόμου στο πρόσωπο. Η οποία μάλλον και είναι ειλικρινής.

Η σκηνή γυρίστηκε πριν από μια εβδομάδα στην Ατλάντα, με την Λόχαν να παθαίνει νευρικό κλονισμό λίγο πριν βγει στο set καθώς θεώρησε ότι θα της κάνει κακό στην δημόσια εικόνα της.

Όταν όμως το αποφάσισε έπεσε με χαρά στο κρεβάτι με τον Σιν, του επέτρεψε να της φορέσει ένα περιλαίμαιο, ενώ στα διαλλείματα έκανα ο ένας αστεία στον άλλο για τις νομικές τους περιπέτειες τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ