Οι μισθολογικές περικοπές στους υπαλλήλους της Βουλής «φάνηκαν» στην... κάλπη - iefimerida.gr

Οι μισθολογικές περικοπές στους υπαλλήλους της Βουλής «φάνηκαν» στην... κάλπη

Οι μισθολογικές περικοπές στους υπαλλήλους της Βουλής «φάνηκαν» στην... κάλπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις εκλογές για το νέο προεδρείο του συλλόγου υπαλλήλων της Βουλής, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, είχαν «αντίκτυπο» οι περικοπές που επέβαλε η κυβέρνηση στις αμοιβές των υπαλλήλων της Βουλής.

Η συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κέρδισε μεν τις εκλογές αλλά για μόλις 18 ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, 436 ψήφους πήρε ο ενωτικός συνδυασμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και 418 ψήφους ο συνδυασμός που στηρίχτηκε μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ -στον οποίο όμως προσχώρησαν υποψήφιοι που στις προηγούμενες εκλογές ήταν με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο υποψήφιος που πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή, που έλαβε 25 ψήφους.

Η «πύρρειος» αυτή νίκη προκαλεί προβληματισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς οι δημόσιοι υπάλληλοι αποτελούν ένα από τα βαρόμετρα και για τις «κανονικές» εκλογές.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κατεβάσει καν συνδυασμό, ενώ τώρα στο σωματείο ο κυβερνητικός συνασπισμός θα έχει τέσσερις εκπροσώπους, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τρεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ