Ο Τότι γνώρισε την αποθέωση στην προπόνηση της Ρόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τότι γνώρισε την αποθέωση στην προπόνηση της Ρόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχωριστή είναι η 28η Μαρτίου για τον Φραντσέσκο Τότι, καθώς συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ρόμα στη Serie A.

Η διοίκηση των «τζιαλορόσι» επιφύλασσε μία ξεχωριστή υποδοχή στον 36χρονο επιθετικό στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς σύσσωμοι οι άνθρωποι των Ρωμαίων χειροκρότησαν τον αρχηγό της ομάδας τους, ενώ οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια. Ο Τότι έκανε το ντεμπούτο του στις 28 Μαρτίου 1993 στην εκτός έδρας νίκη της Ρόμα επί της Μπρέσια, έχοντας πετύχει 226 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα, επίδοση που τον φέρνει στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών.

Δείτε στο βίντεο από το επίσημο κανάλι της Ρόμα στο youtube την υποδοχή του Τότι στην προπόνηση (μετά το 9:17 τα χειροκροτήματα και μετά το 12:53 την αποθέωση από τους συμπαίκτες του).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ