Ελεύθερος ο Δημήτρης Κολλάτος για να... συλληφθεί ξανά - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο Δημήτρης Κολλάτος για να... συλληφθεί ξανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινό τέλος στην περιπέτεια του Δημήτρη Κολλάτου έβαλε η Αστυνομία, καθώς αφού, ο σκηνοθέτης κρατήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για περίπου πέντε ώρες, αφέθηκε ελεύθερος και θα ξαναπάει την Πέμπτη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης έπειτα από καταγγελία, καθώς είχε αναρτήσει στο σπίτι του ελληνική σημαία που απεικόνιζε μία γερμανική μπότα να πατάει τον Παρθενώνα και είχε βάλει κόκκινη μπογιά για να σηματοδοτεί το αίμα.

Παρά τις παραινέσεις της Αστυνομίας ο Δημήτρης Κολλάτος αρνήθηκε να κατεβάσει τη σημαία και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, ενώ, παρουσία εισαγγελέα η σημαία «υπεστάλη».

Το βράδυ της Τετάρτης αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο, θα ξαναπάει στο τμήμα την Πέμπτη για να περάσει από αυτόφωρο διαδικασία, καθώς κατηγορείται για προσβολή εθνικού συμβόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ