Ετσι θα μοιάζουν τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα 20 τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι θα μοιάζουν τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα 20 τους [εικόνες]

Ετσι θα μοιάζουν τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα 20 τους [εικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της εγκυμοσύνης της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε... φρενίτιδα. Ηδη από την πρώτη μέρα οι φαν της βασιλικής οικογένειας άρχισαν να... σχεδιάζουν το πως μπορεί να μοιάζει το παιδί του πριγκιπικού ζευγαριού, κάτι το οποίο μετεξελίχθηκε για ορισμένους σε χόμπι, αφού τώρα, μέσω προγράμματος, «έφτιαξαν» την εικόνα των... ενήλικων παιδιών του ζευγαριού.

Οπως φαίνεται από τις εικόνες των σχεδιαστών Νικολάι Λαμ και Νικολέτ Μερές που δημοσιεύει η βρετανική Mirror, τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον εκτός από εξαιρετικά «προικισμένα» λόγω της καταγωγής τους θα είναι και εξαιρετικά όμορφα.

Βάσει των εικόνων που προέκυψαν από τη... μελέτη των δύο σχεδιαστών τα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους θα «κληρονομήσουν» τα πλούσια μαλλιά της μητέρας τους και τα αμυγδαλωτά της μάτια. Θα έχουν, όμως, την ίδια καλοσχηματισμένη μύτη και τα ίδια χείλια με τον πατέρα τους, αλλά και το έντονο, χαρακτηριστικό, γαλανό χρώμα των ματιών του.

Ετσι θα μοιάζουν τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα 20 τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ετσι θα μοιάζουν τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα 20 τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ