Ο πρώην της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι, σκάβει... τούνελ για να αποφύγει τους παπαράτσι - iefimerida.gr

Ο πρώην της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι, σκάβει... τούνελ για να αποφύγει τους παπαράτσι

Ο πρώην της Μαντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πολύ γνωστός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, διάσημος επίσης και ως πρώην τής τραγουδίστριας Μαντόνα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μυαλό του για να κάνει τη ζωή του λίγο πιο εύκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε ξένα μέσα ενημέρωσης, ο 44χρονος αποφάσισε να σκάψει ένα υπόγειο τούνελ, το οποίο θα συνδέει το σπίτι του με το χώρο στάθμευσης όπου υπάρχουν τα οχήματά του.

Ολα αυτά, προκειμένου να αποφύγει τους ενοχλητικούς δημοσιογράφους που περιμένουν υπομονετικά έξω από το σπίτι του για τον φωτογραφήσουν ή να τον ακολουθήσουν κατά πόδας στις καθημερινές διαδρομές του.

Φίλος του σκηνοθέτη δήλωσε για το τούνελ: «Μπορεί να του παίρνει κάποια λεπτά, όμως ασφαλώς αυτό που κάνει αξίζει τον κόπο και τον χρόνο. Πλέον, ο Γκάι θα μπορεί να πάει όπου θέλει, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους παπαράτσι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ