Λοβέρδος: «Όποιος προκαλέσει εκλογές θα δώσει λόγο» - iefimerida.gr

Λοβέρδος: «Όποιος προκαλέσει εκλογές θα δώσει λόγο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές θα δώσει λόγο στο λαό και θα πάρει την ευθύνη για τα προβλήματα στα οποία θα οδηγήσει τη χώρα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Αν. Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή.

Οι δηλώσεις του κ. Λοβέρδου έγιναν στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Φλώρινας του ΠαΣοΚ κ.Γ. Λιάνη, αλλά και της δήλωσης του βουλευτή Κοζάνης του κινήματος κ. Αλ. Αθανασιάδη ότι δεν θα υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «όποιος προκαλεί τρικυμία σε ποτήρι και ψευτολεονταρισμούς θα προσθέσει τον εαυτό του στη λίστα εκείνων των πολιτικών που καταγράφηκαν στην ιστορία ότι δεν διαφύλαξαν την πατρίδα τους». Σημείωσε δε πως «όταν είσαι εδώ δεν είσαι για να θωπεύεις, ούτε για να γλύφεις την κοινωνία, αλλά για να αγωνίζεσαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ