Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο - iefimerida.gr

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομαλά εξελίσσεται, σύμφωνα με την Τροχαία, η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας, με ενισχυμένα μέτρα αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικότερα, στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, σύμφωνα με τα στοιχεία των διοδίων στην Ελευσίνα, την Παρασκευή από τις δύο το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα είχαν περάσει 11.000 αυτοκίνητα, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών στο εθνικό οδικό δίκτυο, της εθνικής οδού Αθηνών -Λαμίας η διέλευση των οχημάτων ήταν 34.540.

Σε ό,τι αφορά την Τροχαία, όλες οι υπηρεσίες της χώρας είναι σε επιφυλακή, ενώ υπάρχει έντονη παρουσία στα σημεία του εθνικού δικτύου, όπου σημειώνονται συνήθως ατυχήματα και γίνονται παρεμβάσεις από τους τροχονόμους, όπου χρειάζεται (οδικό δίκτυο, σταθμούς, λιμάνια, αεροδρόμια, διόδια, κ.λ.π.), ενώ ειδικά συνεργεία με συμβατικά αυτοκίνητα διεξάγουν ελέγχους για επικίνδυνες παραβάσεις.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στα εθνικά δίκτυα ως εξής: Την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013, για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 για το ρεύμα εξόδου από 08:00 έως 13:00.Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 για το ρεύμα εισόδου και από 15:00 έως 21:00. Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι από την Παρασκευή το απόγευμα και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από τον Πειραιά αναχώρησαν χθες 12 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου, ενώ πραγματοποιήθηκαν 15 δρομολόγια υδροπτέρυγων και 14 φέρι για τον Αργοσαρωνικό. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 8 αναχωρήσεις και από το Λαύριο 5.

Σήμερα, Σάββατο, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 7 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου, 14 φέρι και 11 υδροπτέρυγα για τον Αργοσαρωνικό, ενώ από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 7 δρομολόγια και 4 από το Λαύριο. Χθες, Παρασκευή, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 10.392 επιβάτες, από το Λαύριο 1.074 και από το λιμάνι της Ραφήνας 3.922.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ