Εκαναν έξωση στους γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ - Δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι - iefimerida.gr

Εκαναν έξωση στους γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ - Δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι

Εκαναν έξωση στους γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ - Δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έξωση απειλούνται από το σπίτι τους οι γονείς της αδικοχαμένης Ρίβα Στέενκαμπ η οποία πριν από ένα μήνα έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του όπλου που ύψωσε απέναντί της ο σύντροφός της, γνωστός πρωταθλητής Οσκαρ Πιστόριους. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια του μοντέλου στηριζόταν οικονομικά πάνω στην κόρη τους και έτσι τώρα αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα.

Μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο θείος της Ρίβα Στέενκαμπ ανέφερε πως οι γονείς του αδικοχαμένου μοντέλου «έχουν ειδοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να αποχωρήσουν το συντομότερο», προσθέτοντας πως «ωστόσο, δεν πρόκειται να εκκενώσουν εκείνο το σπίτι σύντομα».

Ο Μάικλ Στέενκαμπ δήλωσε ότι η αιτία για την έξωσή τους ήταν ασαφής, προσθέτοντας πως ο ιδιοκτήτης μπορεί να θελήσει να πωλήσει το σπίτι.

Πάντως, όπως παραδέχονται τόσο ο θείος του μοντέλου, όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας, η Ρίβα Στέενκαμπ βοηθούσε οικονομικά τους γονείς της. Ο συνήγορος των Στέενκαμπ σημειώνει, μάλιστα, πως ύστερα από απαίτηση του μοντέλου, το νοίκι του σπιτιού όπου έμεναν οι γονείς της, το πλήρωνε ο Οσκαρ Πιστόριους.

Η μητέρα του μοντέλου, άλλωστε, είχε δήλωσε ότι μια ημέρα πριν πεθάνει η κόρη της είχε πληρώσει για την καλωδιακή τηλεόραση τους ώστε να επανασυνδεθεί και να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το νέο ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Ρίβα Στέενκαμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ