Σαμαράς σε δημοσιογράφους: Κοιτάξτε, εδώ έκαναν την παπάρα τους οι Αρχαίοι - iefimerida.gr

Σαμαράς σε δημοσιογράφους: Κοιτάξτε, εδώ έκαναν την παπάρα τους οι Αρχαίοι

Σαμαράς σε δημοσιογράφους: Κοιτάξτε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόλτα στο Μουσείο της Ακρόπολης παρέα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και δημοσιογράφους έκανε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η διάθεσή του χαλαρή και... χιουμοριστική.

Ο κ. Σαμαράς ανέλαβε χρέη ξεναγού και συνοδεία του διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτρη Παντερμαλή και του κ. Κεδίκογλου, έδειξε στους δημοσιογράφους τα εκθέματα.

Οταν βρέθηκαν στο διάφανο δάπεδο κάτω από το οποίο βρισκόταν μια αρχαία κάμαρα του 5ου αιώνα, όπου συγκεντρώνονταν και μιλούσαν οι Αρχαίοι, στάθηκε και είπε στους δημοσιογράφους: Εδώ κάτω βρίσκεται ένα δωμάτιο που μεταξύ άλλων, υπάρχει και ένα ιχθυοπινάκιο που καταλήγει σε μια ροή λαδιού όπου εκεί έκαναν την παπάρα τους.

Με την ίδια διάθεση ο πρωθυπουργός είχε απαντήσει, λίγο νωρίτερα, στην ερώτηση δημοσιογράφου για το πού εστιάζονται τα προβλήματα με την Τρόικα. «Αν θυμάμαι καλά στο Α, στο Β και στο Ζ...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς σε χαλαρό, εξηγώντας πως δεν υπάρχει θέμα για τη δόση του Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ