Μιχάλης Χαρίτος σε Βίκυ Σταμάτη: Εσύ και ο άντρας σου μας έχετε κάνει αξιοθέατα - iefimerida.gr

Μιχάλης Χαρίτος σε Βίκυ Σταμάτη: Εσύ και ο άντρας σου μας έχετε κάνει αξιοθέατα

Μιχάλης Χαρίτος σε Βίκυ Σταμάτη: Εσύ και ο άντρας σου μας έχετε κάνει αξιοθέατα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η διαμάχη της Βίκυς Σταμάτη με τον γείτονά της Μιχάλη Χαρίτο, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στο εξώδικο που του έστειλε, διαψεύδοντας όλες τις κατηγορίες σε βάρος του.

Ο Μιχάλης Χαρίτος απάντησε στο εξώδικο που του έστειλε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, στο οποίο του καταλογίζει ότι εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αυτή και ο σύζυγός της, προσπαθεί να οικειοποιηθεί το περίφημο νεοκλασικό της οδού Αρεοπαγίτου, στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο γείτονας της κυρίας Σταμάτη δήλωσε ότι δεν έδειξε ποτέ το σπίτι της σε κανέναν, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι η βίλα του πρώην υπουργού Αμυνας είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί να μπει κανείς μέσα.

Ο 77χρονος επιχειρηματίας από την Κύπρο αναφέρθηκε και στο θέμα με τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ, δηλώνοντας πως «όσο ζούσε στο σπίτι η κυρία Σταμάτη, ο λογαριασμός του νερού ερχόταν πότε 1.200 ευρώ, πότε 900 ευρώ. Οταν σφραγίστηκε το σπίτι, το νερό ερχόταν μόνο 30 ευρώ. Από τα 1.200 ευρώ, εγώ πλήρωνα τα 2/3 και αναγκάστηκα να βάλω νέο ρολόι», ενώ στην κατηγορία της ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί το περίφημο νεοκλασικό απάντησε χαρακτηριστικά: «Οταν έλαβα το εξώδικο θύμωσα. Με κατηγορεί ότι θέλω να της πάρω το σπίτι με πλειστηριασμό. Μακάρι να είχα τα λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να συντηρήσω το δικό μου σπίτι τώρα με τους φόρους».

Τέλος, ο κ. Χαρίτος εξέφρασε την αγανάκτησή του από τη δημοσιότητα που έχει πάρει η όλη υπόθεση με τη δέσμευση του ακινήτου του Ακη Τσοχατζόπουλου, δηλώνοντας: «Η περιοχή μας έχει γίνει αξιοθέατο. Δεν μπορούμε να βγούμε χωρίς να μας ρωτήσουν κάτι. Αν έρθετε στην Αρεοπαγίτου, θα δείτε ότι ο κόσμος έρχεται γι΄ αυτό. Εχει κόσμο από κάτω και βλέπει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ