Υιοθετήστε έναν Καρδινάλιο μέσω πρωτότυπης ιστοσελίδας - iefimerida.gr

Υιοθετήστε έναν Καρδινάλιο μέσω πρωτότυπης ιστοσελίδας

Υιοθετήστε έναν Καρδινάλιο μέσω πρωτότυπης ιστοσελίδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κονκλάβιο από χτες έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εκλογής του νέου Πάπα, ωστόσο εκτός απο τα στοιχήματα, στο διαδίκτυο εμφανίστηκε και μία απίστευτη ιστοσελίδα που παρακινεί τους επισκέπτες να υιοθετήσουν έναν Καρδινάλιο και να προσευχηθούν γι' αυτόν.

Έτσι μέχρι να βγει λευκός καπνός από το παρεκκλήσι της Καπέλα Σιστίνα, οι πιστοί μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.adopteacardinal.org και να υιοθετήσουν έναν καρδινάλιο και να τον βοηθήσουν, οδηγώντας τον δια της προσευχής, να κάνει τη σωστή επιλογή.

Δίνοντας ένα όνομα και μια ηλεκτρονική διεύθυνση email, ο πιστός υιοθετεί στην τύχη έναν από τους 115 καρδινάλιους του Κονκλάβιου και προσεύχεται για αυτόν προκειμένου να τον βοηθήσει να κάνει τη σωστή επιλογή. Παράλληλα ο πιστός, λαμβάνει μέσω email μια φωτογραφία και ένα σύντομο βιογραφικό του καρδιναλίου που υιοθέτησε.

Σύμφωνα με την Γερμανίδα Ούλι Χεκλ, εκ των ιδρυτών της ιστοσελίδας μαζί με άλλα μέλη του διεθνούς καθολικού κινήματος νέων, «οι καρδινάλιοι έχουν ανάγκη από την προσευχή μας αυτήν την περίοδο των συνεδριάσεων του Κογκλαβίου»

Η ανταπόκριση είναι απρόσμενα μεγάλη, αφού μέσα σε μία μέρα ήδη 489.000 πιστοί έχουν υιοθετήσει έναν καρδινάλιο όπως δήλωσε ο πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ