fbpx Η Κρι Κρι πρωτοπορεί: Γιαούρτι από 100% ελληνικό γάλα ημέρας | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η Κρι Κρι πρωτοπορεί: Γιαούρτι από 100% ελληνικό γάλα ημέρας

Η Κρι Κρι πρωτοπορεί: Γιαούρτι από 100% ελληνικό γάλα ημέρας
12|03|2013 | 22:16
Η Κρι Κρι πρωτοπορεί: Γιαούρτι από 100% ελληνικό γάλα ημέρας

Γιαούρτια με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ελάχιστη επεξεργασία του γάλακτος και διασφαλίζοντας όλες τις θρεπτικές ουσίες του δημιουργεί η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι.

Η Kρι Kρι εξελίσσει την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα που συλλέγει καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών.

Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, του αρκεί μία παστερίωση μόνο, ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τη διατροφική αξία των γιαουρτιών Κρι Κρι, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, τα οποία συμβάλλουν σε μια σωστή διατροφή.

Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι, με τεχνολογία αιχμής, που σέβεται και εξασφαλίζει την αγνότητα της φύσης.

Μετά τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Ολη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και το γιαούρτι κλείνεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ