Κεδίκογλου: «Οι ακραίοι κάνουν πάρτι στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα» - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: «Οι ακραίοι κάνουν πάρτι στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα»

Κεδίκογλου: «Οι ακραίοι κάνουν πάρτι στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξαπέλυσε, για ακόμα μία φορά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τις δηλώσεις τού πρώτου για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Απαντώντας στο αίτημα του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για πρόωρες εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν έχει συνθήματα να ρίξει, δεν έχει εναλλακτική λύση να προτείνει, δεν του έχει μείνει άλλο από το πυροτέχνημα των πρόωρων εκλογών» και πρόσθεσε «Δεν ρωτάει αν ο λαός τις θέλει; Προφανώς ξέρει ότι δεν τις θέλει!»

Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΠΜ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «ο κ. Τσίπρας μιλάει για «ακροδεξιά» και ακρότητες! Δεν κοιτάει το κόμμα του όπου οι ακραίοι κάνουν πάρτι! Μας κάνουν και μαθήματα μετριοπάθειας...»

Όσον αφορά στην ΑΟΖ ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «τα κυριαρχικά δικαιώματα είναι ελληνικά. Η απαραίτητη πολιτική κάλυψη σήμερα είναι ευρωπαϊκή».

Ο κ. Τσίπρας θέλει την Ελλάδα απομονωμένη και εκτός Ευρώπης για να μην μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματά της, επεσήμανε ο κ. Κεδίκογλου και κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ να θυμηθεί τι έλεγε ο ίδιος για την ΑΟΖ πριν από λίγους μήνες, και τι έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα της Μακεδονίας...

Φροντιστήρια Εθνικής πολιτικής δεν μπορεί να κάνει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε το κόμμα του, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ