Ενοχη η πρώην σύζυγος Βρετανού υπουργού που τον είχε καλύψει σε τροχαία παράβαση - iefimerida.gr

Ενοχη η πρώην σύζυγος Βρετανού υπουργού που τον είχε καλύψει σε τροχαία παράβαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρετανικό δικαστήριο έκρινε ένοχη για παρεμπόδιση δικαιοσύνης την, ελληνικής καταγωγής, Βίκι Πράις, που είχε καλύψει τον πρώην σύζυγό της Κρις Χιουν σε μια υπόθεση τροχαίας παράβασης.

Ο Χιουν, τον Μάρτιο του 2003 είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας με το αυτοκίνητό του και για να μην προστεθούν βαθμοί ποινής και χάσει το δίπλωμά του είχε ζητήσει από την τότε σύζυγό του να δηλώσει ψευδώς ότι οδηγούσε εκείνη.

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι το 2010, όπου ο Χιουν αποφάσισε να χωρίσει με τη σύζυγό του και να... φύγει με μια νεότερη συνεργάτιδά του.

Την κίνηση αυτή δεν άφησε ατιμώρητη η Πράις που έσπευσε να «καταδώσει» την πλεκτάνη στα μέσα ενημέρωσης, για να πάρει η υπόθεση το δρόμο της δικαιοσύνης αργότερα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η 60χρονη οικονομολόγος και μητέρα 5 παιδιών, δήλωσε αθώα, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της την υποχρέωσε να αναλάβει την ευθύνη για την τροχαία παράβαση, ενώ ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ήταν θύμα του γιατί την είχε πιέσει και το 1990 να προχωρήσει σε άμβλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ