Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες] - iefimerida.gr

Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 25χρονη Μάρτα Γκράντε μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ιταλικών μέσων από την ημέρα του θριάμβου του Μπέπε Γκρίλο αλλά αρνείται σθεναρά να δώσει συνεντεύξεις.

Διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να τραβήξει τα βλέμματα: Νέα στην ηλικία και στην πολιτική, νόστιμη, μορφωμένη και μέλος του «Κινήματος των 5 αστέρων» του Γκρίλο, του κόμματος που αποτελεί ρυθμιστή για την τύχη της κυβέρνησης της Ιταλίας.

Το βιογραφικό της πλούσιο. Σπουδές διεθνούς εμπορίου και ξένων γλωσσών, ευρωπαϊκών μελετών και διεθνών σχέσεων στην Ιταλία και τώρα προετοιμάζει τη διατριβή της. Εργάζεται ήδη ως μεταφράστρια και διερμηνέας ενώ λόγω οικολογικών ανησυχιών έχει ήδη προσφέρει εθελοντική εργασία στην Greenpeace, στον τομέα των πυρηνικών.

Αν και η συμμετοχή της στο κίνημα του Γκρίλο μετρά μόλις ένα χρόνο, το όνομα της Μάρτα Γκράντε κυριαρχεί στις προβλέψεις των ιταλικών ΜΜΕ για μία πιθανή εκλογή της ακόμη και στο αξίωμα του προέδρου της νέας Βουλής στην οποία το Κίνημα των Πέντε Αστέρων είναι πρώτο κόμμα με ποσοστό 25,5%.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα La Repubblica, η Μάρτα έχει την ιδιαίτερη εκτίμηση του ίδιου του Μπερσάνι, οι συνεργάτες του οποίου επιδιώκουν να την προσεγγίσουν προκειμένου να την πείσουν να αποδεχτεί την πρόταση για το τρίτο σε σημασία θεσμικό αξίωμα της Ιταλίας.

Η ίδια αναφερόμενη στην προσχώρησή της στο κόμμα δηλώνει πως «εντάχθηκε στο Κίνημα των Πέντε Αστέρων προκειμένου να συμβάλει στον αγώνα για το δικαίωμα των νέων στη εργασία».

Σχολιάζοντας τις αιχμές περί έλλειψης πολιτικής εμπειρίας των βουλευτών του κινήματος η Γκράντε υποστήριξε ότι «το Κίνημα των Πέντε Αστέρων δεν αιωρείται στον αέρα αλλά βαδίζει με στέρεες βάσεις στο έδαφος» και πρόσθεσε πως δεν «φοβούνται τις ευθύνες, αντίθετα έχουν όρεξη να εργαστούν και θα το πράξουν».

Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες] | iefimerida.gr 4
Μάρτα Γκράντε:H όμορφη μεταφράστρια που προορίζει ο Γκρίλο για πρόεδρο της βουλής[εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ