Γκρίλο: Δεν στηρίζω κυβέρνηση τεχνοκρατών - iefimerida.gr

Γκρίλο: Δεν στηρίζω κυβέρνηση τεχνοκρατών

Γκρίλο: Δεν στηρίζω κυβέρνηση τεχνοκρατών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δημοφιλής κωμικός συνεχίζει την άκαμπτη στάση του και λέει «όχι» σε ψήφο εμπιστοσύνης σε οποιοδήποτε σχήμα, ακόμη και σε κυβέρνηση τεχνοκρατών.

«Το Κίνημα Πέντε Αστέρων δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, ούτε είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Η κυβέρνηση Μόντι υπήρξε η πιο έντονα πολιτική κυβέρνηση τα τελευταία 60 χρόνια» δήλωσε ο Γκρίλο, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχουν στην φύση κυβερνήσεις τεχνοκρατών, υπάρχουν μόνον πολιτικές κυβερνήσεις, που υποστηρίζονται από κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες. Μια κυβέρνηση με τεχνοκράτη πρωθυπουργό αποτελεί φύλλο συκής για να μη φανούν οι πραγματικές ευθύνες από τη διακυβέρνηση της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς».

Σύμφωνα με τους αναλυτές με τη στάση αυτή του Γκρίλο που έχει επικριθεί ακόμη και από τους συνεργάτες του είναι σχεδόν αδύνατο να σχηματιστεί κυβέρνηση με κεντροαριστερό πρωθυπουργό ενώ αυξάνονται τα σενάρια να επιδιωχθεί ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης με τεχνοκράτη πρωθυπουργό, με μοναδική αποστολή να προβεί στην αλλαγή του εκλογικού νόμου και αμέσως μετά να παραιτηθεί, προκηρύσσοντας νέες εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ