Φορτηγά πλοία τρακάρουν σε στενό της Σιγκαπούρης [βίντεο] - iefimerida.gr

Φορτηγά πλοία τρακάρουν σε στενό της Σιγκαπούρης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν δύο οδηγοί τσακώνονται στο δρόμο το πολύ πολύ να κατέβουν από τα οχήματα να πιαστούν στα χέρια. Όταν όμως πρόκειται για καπετάνιους πλοίων στα στενά της Σιγκαπούρης, η κατάσταση γίνεται πολύ πιο περίπλοκη.

Συγκεκριμένα, δύο καπετάνιοι που οδηγούσαν τα πλοία τους σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα της διεθνούς ναυσιπλοΐας στα Στενά της Σιγκαπούρης κατάφεραν να τρακάρουν τα πλοία τους, επιδεικνύοντας αυτό που στο δρόμο θα αποκαλούσαμε «ανάρμοστη οδηγική συμπεριφορά»

Το τουρκικών συμφερόντων φορτηγό πλοίο «M/V Beks Halil» που είχε σημαία των νησιών Μάρσαλ , και μήκος 192 μέτρα, συγκρούστηκε, με ένα άλλο φορτηγό πλοίο κατά πολύ μικρότερό του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξαν ναύτες από παρακείμενα πλοία, το μικρότερο πλοίο προσπάθησε να κλείσει τον δρόμο του Beks Halil στρίβοντας απότομα αριστερά έχοντας την πεποίθηση ότι ο καπετάνιος του Halil θα... φοβόταν

Φυσικά, ο καπετάνιος ούτε φοβήθηκε ούτε καν άλλαξε πορεία ή ταχύτητα και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη, ενώ χρειάστηκε επέμβαση της Ακτοφυλακής. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από την πρόσκρουση δεν υπήρξαν θύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ