Όλη η ομορφιά της Άνοιξης συγκεντρωμένη στον εθνικό κήπο της Ολλανδίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Όλη η ομορφιά της Άνοιξης συγκεντρωμένη στον εθνικό κήπο της Ολλανδίας [εικόνες]

Όλη η ομορφιά της Άνοιξης συγκεντρωμένη στον εθνικό κήπο της Ολλανδίας [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μύρισε Άνοιξη και στην Ολλανδία το θέαμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού κοντά στην πριοχί Λίσε, βρίσκεται ο μεγαλύτερος και πιο εντυπωσιακός ανθόκηπος της Ευρώπης με εκατομμύρια πολύχρωμες τουλίπες να τον στολίζουν.

Ο «Keukenhof» δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από τις τοπικές Αρχές που ήθελαν με τον τρόπο αυτό να κάνουν γνωστές τις τουλίπες της περιοχής στο ευρύ κοινό. Πλέον θεωρείται ο μεγαλύτερος ανθόκηπος της Ευρώπης και αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τουλίπες σε διάφορα είδη και χρώματα, καλύπτοντας μια έκταση μεγαλύτερη των 32 εκταρίων και φιλοξενεί συνολικά 7.000.000 λουλούδια, τα οποία φυτεύονται ετησίως και ανανεώνονται κατά διαστήματα.

Το ανθισμένο τοπίο αποτελεί σήμα κατατεθέν της Ολλανδικής πόλης, ενώ το ανθισμένο τοπίο στολίζεται από δέντρα και άλλα πράσινα φυτά καθώς και μία λίμνη που συμπληρώνει το μαγευτικό σκηνικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ