Αποστάσεις από Παπουτσή – Δεν έβαλε υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή - iefimerida.gr

Αποστάσεις από Παπουτσή – Δεν έβαλε υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή

Αποστάσεις από Παπουτσή – Δεν έβαλε υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμμένει στα όσα ανέφερε κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Παπουτσής ο οποίος δεν έθεσε υποψηφιότητα για μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος.

Ο πρώην υπουργός παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πιέσεις από κύκλους του κόμματος για να συμμετάσχει στις διαδικασίες παρέμεινε αδιάλλακτος, καθώς , όπως είχε φανεί και από την ομιλία του δείχνει αντίθετος με την πολιτική του κόμματος..

Ο βουλευτής είχε κάνει λόγο για διακριτές αποστάσεις που πρέπει να λάβει το Κίνημα από την κυβέρνηση, ενώ μεταξύ άλλων είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απαιτείται πολιτική σταθερότητα και δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνίδια εξουσίας. Ποτέ ως ΠΑΣΟΚ δεν παίξαμε τα ρόλο του κομπάρσου. Ήταν λανθασμένη πολιτική επιλογή η κυβέρνηση Παπαδήμου και έπρεπε να πάμε σε εκλογές. Σε καμία περίπτωση η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν δικαιολογεί την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε υποστήλωμα της συντηρητικής παράταξης. Είναι υπεύθυνη πολιτική επιλογή η συμμετοχή της κυβέρνησης, αλλά με κόκκινες γραμμές πλέον.

Ως πότε θα επιτρέπουμε στα συμφέροντα και τους εξωθεσμικούς παράγοντες να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις; Δεν υπάρχει μέλλον σε ένα κόμμα που επιδιώκει συμπληρωματικούς ρόλους. Μπορούμε να επιδιώξουμε την πολιτική ηγεμονία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ