Ο Στυλιανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναβολή των δημοτικών εκλογών - iefimerida.gr

Ο Στυλιανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναβολή των δημοτικών εκλογών

Ο Στυλιανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναβολή των δημοτικών εκλογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης υποστήριξε πως το θέμα για την ενδεχόμενη αναβολή των δημοτικών εκλογών το έχει ανοίξει η ΚΕΔΚΕ και όχι η κυβέρνηση, αφού ο Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων υποστηρίζει πως είναι προσβλητικό να διεξαχθούν οι εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Παράλληλα εκφράστηκε και ο προβληματισμός ότι την ίδια περίοδο θα γίνει και η απορρόφηση του ΕΣΠΑ και ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα.

Παράλληλα ο κ. Στυλιανίδης είπε πως η κυβέρνηση θα ζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους και μετά θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Στη συνέχεια όμως η Χρυσή Αυγή πέρασε στην αντεπίθεση με τον κοινοβουλευτικής της εκπρόσωπο Χρήστο Παππά επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλουν τις εκλογές, γιατί δεν θα μπορέσουν να εκλέξουν ούτε έναν κοινοτάρχη. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή από την πρώτη Κυριακή θα έχει εκλέξει δήμαρχο στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ