CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους - iefimerida.gr

CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους

CINETROLL: Βραβεία Όσκαρ. Όσκαρ Πιστόριους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (TAZ) Θεοδωρόπουλος, αναμεταδίδει τη βραδιά των Οσκαρ, όπως την τουίταρε περιμένοντας να μάθει, τι άνομη σχέση διατηρούν η Σόφη Ζανίνου με τον Χιου Τζάκμαν, η Νατάσα Μποφίλιου με τα ντόνατς και η Μέριλ Στριπ με τη Φωτεινή Πιπιλή.

*Τι Μπεν Άφλεκ τι Αγάθωνας. Και οι δύο έχουν τρίχα στη μουσούδα, για να αποκτάει άλλοθι στη διανόηση η μάζα.

*Και όπως είπε και ένας φίλος για το "Αrgo", αν η εξέλιξη του σινεμά είναι η κίτρινη φαντεζί δημοσιογραφία, τότε άξιος ο Άφλεκ.

*H Kάθριν Ζέτα Tζόουνς με πόζα Κλεοπάτρας σούρνει κυριολεκτικά τον Μάικλ Ντάγκλας στο ρόλο του άρμα – σαρκοφάγος.

*Γιατί όλοι αυτοί που σχολιάζουν τα φορέματα στο κόκκινο χαλί είναι τελειωμένες αδερφές; Θα μου πείτε ποιος μιλάει τώρα. Καλά σκάω.

*Όταν δεν αγωνιάς για το αν θα κερδίσεις ένα βραβείο ντύνεσαι πολύ καλύτερα από τις άλλες. Πχ, Ζόε Σαλντάνα και Σαρλίζ Θερόν. Εντυπωσιακές.

*Δε θα σχολιάσω τα ελληνικά γλυκουκιλικούτσικα και ροζ μπομπόν κακουλικούλικα σχόλια από τη Nova, Δε θα σχ... Μία βότκα στο 3 σας παρακαλώ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ

*Πάντως για όποιον έχει Nova, στο κανάλι 3 τώρα παίζει την αισθησιακή ταινία Anna Pornochic 20. Yποψήφια.

*Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στο χαλί με τη μαμά του; Άρα έχω ελπίδες

*Κάποιος να ενημερώσει τον Τιμ Μπάρτον και την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, πως δεν είναι όλες οι περιστάσεις γοτθικό πάρτι τρόμου

*Σόρι κοκκινοχαλίστριες, αλλά αυτό που φοράτε δε λέγεται μακιγιάζ. Λέγεται live photoshop και αερογράφος μαζί, από νεκρόφιλο καλλιτέχνη.

*Αυτό δεν είναι η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου. Είναι η μεγάλη γιορτή της παραπληγικής μοδίστρας με Πάρκινσον.

*Ο Χιου Τζάκμαν είναι παντρεμένος με τη Σόφη Ζανίνου;

*Το αυτάρεσκο χαμόγελο του Μπεν Άφλεκ μου θυμίζει κάθε γκόμενο μου με μέτρια προσόντα, όταν του έλεγα πόσο μεγάλη την έχει.

*Αν η Νατάσα Μποφίλιου αρχίζει να τρώει ντόνατς και μπέργκερ, έχει πολλές πιθανότητες να είναι η νέα Αντέλ, αντί για νέα Μαίρη Λο που είναι τώρα.

*Ήταν όλες τους μουσάτες. Το ίδιο παθαίνω κάθε φορά που πάω σε gay bar και επειδή είμαι παλιομοδίτης, όταν βλέπω τρίχα νομίζω ότι έπεσα σε ενεργητικό

*Σκέτο Χάλι. Για τους φίλους Μπέρι.

*H Prada, προφανώς αντιλήφθηκε τις ρώγες βυζιού της Χαθαγουέι ως μουσειακό έκθεμα άξιο επίδειξης και ειδικής προστατευτικής τοποθεσίας.

*Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ακόμα να ξεπεράσει το σοκ του ότι τον βάλανε να έχει σύζυγο τη Σάλι Φιλντ. Ως method actor, αυτό πρέπει να ήταν τραυματικό.

*Η παρουσιάστρια του pre show, ήταν σίγουρα η ξαδέλφη του Γκόλουμ με ντεκαπάζ. Αυτοί οι αμερικάνοι, όλο σινεφίλ αναφορές βρίσκουν.

*Εντελώς straight αρχή του σόου, χωρίς video εξυπνάδες, σε ένα λαμπερό σκηνικό με καντηλέρια - μπαστούνια, σαν καθολικό ναό για καμπαρετζούδες.

*Ο παρουσιαστής Σεθ Μακ Φαρλέιν μιμείται τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, χωρίς την πλάκα του και χωρίς να έχει πιει. Too clean and boring.

*Τραγούδι έναρξης με μιούζικαλ χορευτικό "Είδαμε τα βυζιά σας". Η Σαρλίζ Θερόν που την έπιασε η κάμερα να ξινίζει,μάλλον δεν το χάρηκε ιδιαίτερα. Η μήπως ήταν στημένο.

*Οκ, τώρα κατάλαβα. Δεν βλέπω τα Όσκαρ, αλλά το Dancing with the stars, μασκαρεμένο σαν tribute στα μιούζικαλ.

*Το εύρημα της συνομιλίας του Σεθ με τον Κάπτεν Κερκ από το Star Trek σε video, καλό σαν ιδέα, μέτριο σαν εκτέλεση

*Βιντεάκι με Σεθ ντυμένο ιπτάμενη καλόγρια να την πέφτει στην Σάλι Φιλντ. Καλό.

*Οκ, αρχίζει και απογειώνεται σαν θέαμα. Παίζει σοβαρά να είναι η καλύτερη τελετή των τελευταίων πολλών χρόνων. Ειδικά για τους fan των μιούζικαλ.

*Β αντρικό Κριστόφ Βαλτζ. Δεύτερο βραβείο για τον ίδιο σε ταινία του Ταραντίνο. Πολύ συγκινημένος. Τον ήπιε ο Τόμι Λι Τζόουνς φαβορί.

*Η Μελίσα Μακάρθι είναι η μετενσάρκωση της travesti Divine. Xωρίς την ίδια πλάκα και λάμψη.

*Πίπα μεγάλη πίπα. Ένα από τα πιο μέτρια animation της χρονιάς, το "Βrave", πήρε τον Όσκαρ. Να τον βάλει εκεί που ξέρει

*Μορφή μορφή ο Σεθ Μακ Φαρλέιν, αλλά τα κείμενα που διαβάζει μου θυμίζουν λίγο τα σκετσάκια που έγραφα στο Bravo Ρούλα.

*Once a country girl βλάχα, always a βλάχα. Η Ριζ Γουίδερσπουν, ξαναπαίζει τον πιο βιωματικό ρόλο της ζωής της.

*Σαν σόου και στήσιμο και σκηνικό σκίζει. Ο Μακ Φαρλέιν όμως το σκίζει ανάποδα. Ένας πανέξυπνος δημιουργός, μπορεί να είναι ένας πολύ βαρετός παρουσιαστής.

*Όσκαρ φωτογραφίας στη "Ζωή του Πι". Πιο δίκαιο δε γίνεται

*Eιδικά εφέ, "Η ζωή του Πι". Φάε τη σκόνη τους χοντρομπαλού Πίτερ Τζάκσον με τις χομπιτομαλακίες σου. Πολύ χαρούμενος εγώ.

*Όσκαρ καλύτερων κοστουμιών στην πιο αδικημένη, πανέμορφη ταινία της χρονιάς, την "Άννα Καρένινα".

*Όσκαρ μακιγιάζ - μαλλιών στους πιο αγαπημένους μου δε γίνεται, "Άθλιους". Τι κρίμα που το "Argo" είναι μόνο τρίχες

*ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΙΡΛΕΪ ΜΠΑΣΕΪ σε τρομερό στήσιμο να τραγουδάει live GOLDFINGER για τα 50 χρόνια Τζέιμς Μποντ. Old times super glamour.

Eπιτέλους, μια τελετή Όσκαρ εδώ και πολλά χρόνια, που δεν έπρεπε να τη χάσω. Αξίζει όλα της τα λεφτά. Για τον Μακ Φαρλέιν έχω ακόμα αντιρρήσεις.

*Όταν βγάλανε τον Λίαμ Νίσον με μουσική υπόκρουση το soundtrack του "Σίντλερ" θυμόντουσαν πως η τελευταία του ταινία είναι το "Taken"?

*Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης, "Amour". Ok, ήταν πιο σίγουρο κι από το ότι χρειάζομαι αποτρίχωση αύριο

*Mαγικό το musical medley με Ζέτα Τζόουνς-Chicago, Xάντσον-Dreamgirls, Tζάκμαν/Χαθαγουέι/Κρόου-Άθλιοι (κλαίω).

*Όλο μα όλο το casτ των "Άθλιων" στη σκηνή, live, να τραγουδάει "one day more" και να πέφτει μετά η σημαία της Γαλλίας; Αυτό είναι τα Οscar, που το 'χανε χάσει εδώ και χρόνια.

*Επιτέλους έξυπνο χιούμορ. Μαρκ Γουόλμπεργκ με το αθυρόστομο αρκούδο Τed στη σκηνή

*Ηχητικό μοντάζ εξ ημισείας, "Zero Dark Thirty" και "Skyfall". Άμα αρχίζουνε να μοιράζουνε στα δύο τα βραβεία και στα Όσκαρ, Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης γίναμε.

*Β γυναικείος ρόλος εκεί που έπρεπε να πάει από την πρώτη στιγμή χωρίς καν να χρειάζονται τα Όσκαρ, στην Χαθαγουέι - Άθλιοι

*Συγκλονιστικός λόγος Χαθαγουέι. "Εύχομαι σε λίγο καιρό οι ατυχίες της Φαντίν, να ανήκουν μόνο στη μυθοπλασία και όχι στην πραγματική ζωή. Αφού σου λέει δάκρυσαν και οι ρώγες της''.

*Μεγάλο debate στα social media, για τη μουσική από "Jaws" που βάζουν όταν ο βραβευμένος ξεπερνά το χρόνο του λόγου του. Προσωπικά το βρίσκω genius.

*Η Σάντρα Μπούλοκ ντύθηκε Bollocks (με κομμένη μύτη αιγυπτιακού αγάλματος).

*Όσκαρ μοντάζ "Argo". Η μοναδική πραγματική αρετή της ταινίας.

Αντέλ σε live του "Skyfall". Τρομερή σκηνοθεσία, φωνή και τραγούδι αλλά η ίδια από πάθος σαν σκηνική παρουσία, πολύ λίγη σε σχέση με τα κυβικά του λίπους της.

*Είπαν στον Ντάνιελ Ράντκλιφ ότι θα συνοδέψει στη σκηνή, την Κρίστεν Στιούαρτ που κρατιόταν από πατερίτσες και μπήκε αμέσως στο ρόλο νοσοκόμου ο βλάκας.

*Η Σάλμα Χάγιεκ, προφανώς μετά από ατύχημα, φόρεσε χρυσαφί κολιέ κολάρο, σαν τη Κορομηλά που όταν ξεστραβολέμιασε, έβαζε στρασάκια στον ορθοπαιδικό της λαιμοδέτη.

*Τώρα δείχνει εκείνο το συγκινητικό κομμάτι με δραματική μουσική, γι αυτούς που ψοφήσανε αλλά εγώ πείνασα και τρώω σουβλάκια και δεν μπορώ να συγκινηθώ.

*Μετά τους πεθαμένους, βγάλανε τη ΘΕΑ, Μπαρμπρα Στρέιζαντ, αλλά αν ήμουν η Μπαρμπρα σε αυτήν την ηλικία, δε θα το έβρισκα πολύ ευγενικό να μοιρολογώ.

*Κουίν Λατίφα, Ζελβέγκερ, Ζέτα Τζόουνς, Ρίτσαρντ Γκιρ - όλοι από το "Chicago", 10 χρόνια μετά ξανά μαζί στη σκηνή. What a glorious feeling.

*Kαλύτερο soundtrack Mychael Danna "Η ζωή του Πι". Μα ήταν το καλύτερο. Μην πω και η καλύτερη οσκαρική ταινία. Σιγά τα ετοιμοθάνατα ξερατά των υπολοίπων.

* "Skyfall" καλύτερο τραγούδι. Ναι εντάξει, αυτονόητο ότι η Βίσση είναι κλάσεις ανώτερη από τη Βανδή

*Το "Argo" πήρε Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Ή μήπως το ονομάσανε ειδικά φέτος, παραποιημένου σεναρίου;

*Συμβαίνουν ομορφιές. Ταραντίνο με Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου. Τα b movies παίρνουν την εκδίκηση τους. Που σημαίνει δυστυχώς ότι έγιναν a movies?

*O Nτάστιν Χόφμαν δίπλα στην Σαρλίζ Θερόν έμοιαζε σαν μια γερασμένη νάνος εκδοχή της Τούτσι.

*Η Τζέιν Φόντα είμαι πλέον σίγουρος ότι έχει βάψει χρυσές ακόμα και τις αιμορροΐδες της. Όπως ο Μάικλ Ντάγκλας τα βυζιά της Κάθριν Ζέτα.

*Η μεγάλη υπέροχη ανατροπή. Ο Ανγκ Λι, δικαιωματικά πήρε το Όσκαρ σκηνοθεσίας μέσα από τα χέρια του φυματικού φέτος Σπίλμπεργκ. Νοιώθω μεγάλη χαρά.

*Η Τζένιφερ Λόρενς πριν παραλάβει το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου, σαβουριάστηκε στα σκαλιά. Λογικό

*Η Μέριλ Στριπ άρχισε να θυμίζει επικίνδυνα τη Φωτεινή Πιπιλή.

*Όσκαρ Α αντρικού στον Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Κλαίει το έρμο και πολύ πειστικά. Μάλλον το έκανε πρόβα.

*Ο Τζακ Νίκολσον ζει? Ναι, αλλά άλλαξε φαρμακευτική αγωγή.

*Όταν η Μισέλ Ομπάμα, παρουσιάζει το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας, έχεις ακόμα απορία μικρέ μου βλάκα, γιατί κέρδισε το "Argo"?

TA ΒΡΑΒΕΙΑ
Καλύτερη ταινία: Επιχείρηση "Argo"
A αντρικός ρόλος: Ντάνιελ Ντέι Λιούις για το "Lincoln"
A γυναικείος ρόλος: Τζένιφερ Λόρενς για το "Οδηγός Αισιοδοξίας"
Β αντρικός ρόλος: Κρίστοφ Βαλτζ για το "Ντζάνγκο, ο Τιμωρός"
Β γυναικείος ρόλος: Αν Χάθαγουεϊ για τους "Άθλιους"
Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι για το "Η ζωή του Πι"
Πρωτότυπου σεναρίου: Κουέντιν Ταραντίνο για το "Ντζάνγκο, ο τιμωρός"
Διασκευασμένου σεναρίου: Κρίς Τέριο για το "Επιχείρηση Argo"
Kινούμενο σχέδιο: "Brave"
Kαλύτερη ξενόγλωση ταινία: "Amour"
Φωτογραφία: "Η Ζωή του Πι"
Μοντάζ: "Επιχείρηση Argo"
Σχεδιασμός Παραγωγής: "Lincoln"
Kοστούμια: "Άνα Καρένινα"
Make up / Hair Styling: "Οι Άθλιοι"
Μουσική: "Η ζωή του Πι"
Τραγούδι: "Skyfall"

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz, στο twitter ως klarinabourana, κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb SIGAIKA PRODUCTIONS, για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης

CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους | iefimerida.gr 0
CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους | iefimerida.gr 1
CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους | iefimerida.gr 2
CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους | iefimerida.gr 3
CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους | iefimerida.gr 4
CINETROLL: Βραβεία Οσκαρ. Οσκαρ Πιστόριους | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ