«Εκανα έξι εμετούς την ημέρα για να κατέβω στους Ολυμπιακούς», αποκάλυψε Ολυμπιονίκης - iefimerida.gr

«Εκανα έξι εμετούς την ημέρα για να κατέβω στους Ολυμπιακούς», αποκάλυψε Ολυμπιονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περιπέτειά της με τη βουλιμία αποκάλυψε η Ειρήνη Αϊνδιλή, Ολυμπιονίκης με την ομάδα του ανσάμπλ στους αγώνες του Σίδνει, στην εκπομπή Joy.

«Οταν έβαλα σαν στόχο τη δεύτερη Ολυμπιάδα του 2004, λόγω τραυματισμού και επειδή δεν με βοηθούσε το σώμα μου έγινα βουλιμική. Επρεπε να είμαστε 20 κιλά κάτω από το ύψος μας. Αν βάλεις 3 κιλά παραπάνω είναι σαν να γυμνάζεσαι με βαράκια! Εφταιγε η όλη διαδικασία που ήμασταν, σε ηλικία 11- 12 ετών, μακριά από την οικογένειά μας και έπρεπε να τρώμε ό,τι είχε το εστιατόριο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ακόμη και παστίτσιο. Οπότε προτιμούσαμε να τρώμε στο δωμάτιο ένα γιαούρτι ή μια σαλάτα. Υπήρχαν αθλήτριες που τρώγανε αλλά κάνανε εμετό παροδικά ενώ εγώ έκανα συνέχεια».

Αυτό δήλωσε η Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Προσθέτοντας πως «το 1998 μετά από ένα τραυματισμό έμεινα 4 μήνες εκτός ομάδας, ήμουν με τις πατερίτσες αλλά έκανα προπονήσεις. Τότε έτρωγα ένα γιαούρτι, αλλά πόσο να αντέξει κάποιος; Αντεξα για 25 ημέρες να τρώω ένα γιαούρτι και θυμάμαι ότι έτρωγα τσίχλες για να νομίζω ότι κάτι μασάω. Μετά άρχισα να τρώω ένα μπιφτέκι με σαλάτα, κανονικό γεύμα και άρχισα να βάζω γραμμάρια μέχρι που έφτασα να ζυγίζω 3,5 κιλά πάνω και δεν αδυνάτιζα με τίποτα. Κάποια στιγμή μου είπε μια προπονήτρια "δεν ξέρω τι θα κάνεις να κόψεις τον σβέρκο σου, κάνε ό,τι νομίζεις". Πήγα το βράδυ στους ξενώνες έφαγα και έκανα εμετό. Αυτό μου άρεσε γιατί έτρωγα τα απαγορευμένα. Ξαφνικά έφτασα να κάνω 6 εμετούς την ημέρα. Με κατάλαβαν οι συναθλήτριές μου γιατί οι τουαλέτες ήταν έξω από τα δωμάτια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ