Τραγική φιγούρα η μητέρα της 24χρονης: «''Μαμά βοήθεια, πνίγομαι'', μου είπε και έπεσε η γραμμή» - iefimerida.gr

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 24χρονης: «''Μαμά βοήθεια, πνίγομαι'', μου είπε και έπεσε η γραμμή»

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 27χρονης: «''Μαμά βοήθεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορούν να συνέλθουν οι γονείς της άτυχης κοπέλας που χθες έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έπνιξε την Αθήνα. Η άτυχη κοπέλα είχε ξεκινήσει από το σπίτι της για τη δουλειά, ωστόσο η μοίρα της επιφύλασσε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.

Το αυτοκίνητό της έπεσε σε μια λακκούβα, κόλλησε στα νερά και η ίδια τρόμαξε. Σύμφωνα με το Star πανικόβλητη τηλεφώνησε στη μητέρα της. «Μαμά, φοβάμαι», είπε κλαίγοντας, «μπήκαν νερά στο αμάξι...», αλλά μετά κόπηκε η γραμμή.

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 24χρονης Μαρίας - Αγγελικής Ματράγκου. Αμέσως η μητέρα της τηλεφώνησε στους συναδέλφους της για βοήθεια. Την ίδια ώρα οδηγοί που ήταν κοντά στο σημείο προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο όπου η ομάδα του νοσοκομείου προσπάθησε να τη συνεφέρει, χωρίς αποτέλεσμα.

«Oταν έφτασε εκεί το ασθενοφόρο η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν και οι εργαζόμενοι μέσα στο ασθενοφόρο με απινιδωτή να την επαναφέρουν όμως δεν γινόταν τίποτα...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ