Ο Κώστας Μακεδόνας με την ορχήστρα Έμμετρον απόψε στο Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Ο Κώστας Μακεδόνας με την ορχήστρα Έμμετρον απόψε στο Ρυθμός Stage

Ο Κώστας Μακεδόνας με την ορχήστρα Έμμετρον απόψε στο Ρυθμός Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη σημερινή συναυλία ο Κώστας Μακεδόνας και η ορχήστρα Έμμετρον κλείνουν τον κυκλο εμφανίσεων τους στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage, με την παράσταση «Ήχος της Ελλάδας - Μουσική του Κόσμου»

Συντροφεύοντας μας από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και για όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου ο Κώστας Μακεδόνας, ήταν πιστός στο ραντεβού του παρουσιάζοντας μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη Ελλάδα, με τραγούδια συνθετών που έντυσαν ταινίες του ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου.

Όπως και σε όλες τις προηγούμενες επιτυχημένες εμφανίσεις του, έτσι και απόψε θα ακουστούν τραγούδια όλων των Ελλήνων συνθετών με "διεθνή καριέρα", από τον Μάρκο Βαμβακάρη και τους Γιώργο Ζαμπέτα, Μίμη Πλέσσα και Σταύρο Ξαρχάκο έως τους Μάνο Λοΐζο, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι και συνοδεύονται με εικόνες video, και μας θυμίζουν τους διεθνείς καλλιτέχνες που τα ερμήνευσαν όπως τους Beatles, την Edith Piaf, τον Harry Belafonte, τον Nat King Cole, την Μελίνα Μερκούρη κ.ά.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ