Δεν κλείνουν οι ουρανοί -Βροχές και ισχυρές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού - iefimerida.gr

Δεν κλείνουν οι ουρανοί -Βροχές και ισχυρές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού

 Με βροχές και ισχυρές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα συμπληρώσουν το σημερινό σκηνικό του καιρού στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν από το πρωί την Αττική σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική θα σημειωθούν βροχές και ισχυρές καταιγίδες από τις πρώτες πρωινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές ενώ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινόμενων από το μεσημέρι και από τα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τοπικές καταιγίδες πιθανόν να εκδηλωθούν στις θαλασσιές και παραθαλάσσιες περιοχές μέχρι το μεσημέρι ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Λίγα χιονιά στα ορεινά της Θεσσαλίας. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν μέχρι το απόγευμα ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ