Σαμαράς για Σκουριές: Θα προστατευτούν με κάθε κόστος οι ξένες επενδύσεις - iefimerida.gr

Σαμαράς για Σκουριές: Θα προστατευτούν με κάθε κόστος οι ξένες επενδύσεις

Σαμαράς για Σκουριές: Θα προστατευτούν με κάθε κόστος οι ξένες επενδύσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να καταδικάσει με κάθε τρόπο τα επεισόδια στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής, έσπευσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις του στη Wall Street Journal.

Ο κ. Σαμαράς έστειλε ηχηρό μήνυμα πως δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές ενέργειες όπως αυτή και πως η κυβέρνηση θα προστατεύσει τις ξένες επενδύσεις στη χώρα.

«Αυτού του είδους οι ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές. Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και με κάθε κόστος θα προστατεύσουμε τις ξένες επενδύσεις στη χώρα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας ότι προχωρά η τελική έγκριση για την επένδυση στο ορυχείο της Θράκης.

«Είναι μια επένδυση που θέλουμε πολύ και όλη η διαδικασία για την τελική έγκριση θα έχει τελειώσει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες» υπογράμμισε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ