Εσώρουχα, άλογα και Κινέζοι δημοσιογράφοι στη σημερινή διαδήλωση - iefimerida.gr

Εσώρουχα, άλογα και Κινέζοι δημοσιογράφοι στη σημερινή διαδήλωση

Τα εσώρουχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έχει όλα η απεργία που εκδηλώθηκε σε όλη την Ελλάδα! Πέρα από διάφορα επεισόδια όμως που έχουν πραγματοποιηθεί σήμερα σε όλη τη χώρα, την «παράσταση» έκλεψαν ένας ανταποκριτής κινεζικού καναλιού, ένας έφιππος αγρότης στο Ηράκλειο και μια μπουγάδα με εσώρουχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το εν λόγω περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη, όταν μια ομάδα πολιτών βρήκε τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, οι οποίοι άπλωσαν ένα τεντωμένο σχοινί που πάνω του κρέμονται γυναικεία και αντρικά εσώρουχα, με το σύνθημα «Μόνο αυτά δεν μας πήρατε», σύμφωνα με το seleo.gr.

Παράλληλα, οι διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος έμειναν άφωνοι όταν ένας Κινέζος ανταποκριτής καναλιού πλησίασε μερικούς διαδηλωτές και άρχισε να τους κάνει ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Τα παράδοξα που έγιναν στις σημερινές διαδηλώσεις, συνεχίστηκαν και στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου οι πιο πολλοί αγρότες «ζέσταναν» τις μηχανές των τρακτέρ τους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική, με έναν συνάδελφό τους ωστόσο να «κλέβει την παράσταση» και να διαδηλώνει...έφιππος, καθώς εμφανίστηκε με το άλογό του στην πορεία.

(photo: seleo.gr)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ