Τα σνακ στο γραφείο «ένοχα» για το έξτρα βάρος σύμφωνα με νέα έρευνα - iefimerida.gr

Τα σνακ στο γραφείο «ένοχα» για το έξτρα βάρος σύμφωνα με νέα έρευνα

Τα σνακ στο γραφείο «ένοχα» για το έξτρα βάρος σύμφωνα με νέα έρευνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα επιβλαβή για τη σιλουέτα, αποδεικνύονται τα διάφορα σνακ που καταναλώνουμε στο γραφείο, αφού σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα ευθύνονται για τα 2-3 έξτρα κιλά που παίρνουμε κάθε χρόνο.

Όπως υποστηρίζουν οι Βρετανοί επιστήμονες τα μπισκότα και τα διάφορα κέικ εν ώρα εργασίας ευθύνονται για την αύξηση του βάρους των γυναικών κατά 3,17 κιλά και των ανδρών κατά 2,26 σε ετήσια βάση.

Οι Βρετανοί που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ότι καταναλώνουν τουλάχιστον δύο σνακ την ημέρα, ενώ το 30% από αυτούς «μασουλάει» περισσότερες από τρεις φορές κατά τις εργάσιμες ώρες.

Τα σνακ που κατέγραψαν οι επιστήμονες ως τα πιο παχυντικά και ανθυγιεινά είναι τα μπισκότα, οι σοκολάτες, τα τσιπς και τα κέικ, ενώ όσοι εργάζονται σε γραφεία έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποκύψουν στον πειρασμό, με το 35% αυτών να τρώει από κεράσματα συναδέλφων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ