Η απίστευτη ομοιότητα του γιου Αντζελίνας Τζολί - Μπραντ Πιτ με τον πατέρα του [εικόνα] - iefimerida.gr

Η απίστευτη ομοιότητα του γιου Αντζελίνας Τζολί - Μπραντ Πιτ με τον πατέρα του [εικόνα]

Η απίστευτη ομοιόητα του γιου Αντζελίνας Τζολί - Μπραντ Πιτ με τον πατέρα του [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φτυστός» ο πατέρας του είναι ο γιος των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, Νοξ. Οι ομοιότητες δεν εντοπίζονται μόνο στο παρουσιαστικό, αλλά και στο στυλ...

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με τα παιδιά τους επισκέφθηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λος Αντζελες.

Εκεί τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός. Η εικόνα που ξεχώρισε και κάνει από τότε το γύρο του κόσμου είναι αυτή του Νοξ Τζολί Πιτ εξαιτίας της απίστευτης ομοιότητάς του με τον πατέρα του.

Ο μικρός με τα ξανθά μακριά μαλλιά «συνελήφθη» να κυκλοφορεί στο Λος Αντζελες με γυαλιά τύπου aviator και μαύρο σακάκι, υιοθετώντας, κατ' αυτόν τον τρόπο, απολύτως, το στυλ του πατέρα του.

Οσοι τον είδαν από κοντά ανέφεραν ότι οι ομοιότητες δεν περιορίζονται εκεί, αλλά επίσης στο περπάτημα και στον τρόπο αντιμετώπισης των παπαράτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ