Συνέλαβαν δράστη διπλής δολοφονίας ύστερα από 23 χρόνια - iefimerida.gr

Συνέλαβαν δράστη διπλής δολοφονίας ύστερα από 23 χρόνια

Συνέλαβαν δράστη διπλής δολοφονίας μετά από 23 χρόνια λίγο πριν διαφύγει στη Γερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από δύο δεκαετίες κατάφερνε να διαφεύγει της Αστυνομίας ένας 51χρονος Ελληνας που κατηγορείται για διπλή δολοφονία έξω από νυχτερινό κέντρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αλλά και για απόπειρα τρίτης ανθρωποκτονίας το ίδιο βράδυ.

Τελικά, η τύχη δεν του χαμογέλασε για ακόμη μια φορά και συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς αποπειράθηκε να ταξιδεύσει στο Μόναχο της Γερμανίας με πλαστά έγγραφα.

Οπως όλα δείχνουν ο 51χρονος κατάφερνε να αποφεύγει τη σύλληψη εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, ενώ και όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο δήλωσε εκ νέου ψευδή στοιχεία.

Υστερα από έρευνα του Τμήματος αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για δύο ανθρωποκτονίες και άλλα είκοσι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς στις 14 Ιανουαρίου 1990 είχε πυροβολήσει και σκοτώσει με κυνηγετική καραμπίνα δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, έξω από μπαρ στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, ενώ αποπειράθηκε να δολοφονήσει και τρίτο που ήταν στην παρέα των θυμάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ