Μεγάλη πυρκαγιά στην Αιόλου - iefimerida.gr

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αιόλου

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αιόλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά ξέσπασε σε πενταόροφη πολυκατοικία στην Αιόλου νωρίς το μεσημέρι μετά από έκρηξη που έγινε στο χώρο που βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ, η οποία τέθηκε τελικά υπό έλεγχο μετά από μεγάλη μάχη με τις φλόγες που έδωσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Η φωτιά ξεκίνησε στο υπόγειο του κτιρίου και σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο που βρίσκονται το ρολόγια της ΔΕΗ. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στον χώρο που είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά με 27 άνδρες και 9 οχήματα.

Οι πολίτες είχαν βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από το κτίριο και δεν χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί κανείς, ενώ δεν απειλήθηκε και η ζωή κανενός από τα γύρω μαγαζιά.

Η φωτιά πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που ξέσπασε η πυρκαγιά.

(photo: eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα φωτιά πυρκαγιά Αιόλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ