Παπαρήγα: Σχέδιο απαγόρευσης των απεργιών προωθεί η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Σχέδιο απαγόρευσης των απεργιών προωθεί η κυβέρνηση

Παπαρήγα: Σχέδιο απαγόρευσης των απεργιών προωθεί η κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα καταλογίζει πρόθεση στην κυβέρνηση να απαγορεύσει τις απεργίες, εκτιμώντας πως τα πρόσφατα επεισόδια με εργαζομένους και οι επιστρατεύσεις εντάσσονται σε αυτό το σχέδιο.

Σε συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η κ. Παπαρήγα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «οπορτουνιστικό και ΠΑΣΟΚ τελευταίας κοπής».

Η κ. Παπαρήγα εκφράζει την ανησυχία της, για την επιρροή της Χρυσής Αυγής στις νέες ηλικίες, και επιρρίπτει ευθύνες σε όσους αναφέρονται στο «ιδεολόγημα των δύο άκρων» κάνοντας ειδική αναφορά σε διευθυντές και καθηγητές που όπως λέει προπαγανδίζουν αυτό το ιδεολόγημα. Τέλος, εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε ανακήρυξη της ΑΟΖ, λόγω πιέσεων των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ