Γιγαντιαία επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα - Προσήχθησαν 1.171 αλλοδαποί - iefimerida.gr

Γιγαντιαία επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα - Προσήχθησαν 1.171 αλλοδαποί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιγαντιαία επιχείρηση σκούπα για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του «Ξένιου Δία» διεξάγει από το πρωί της Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ. .

Η ΕΛ.ΑΣ., μόνο την Παρασκευή προχώρησε σε 1.171 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 203 κατέληξαν σε συλλήψεις, ενώ την Πέμπτη η Αστυνομία είχε προχωρήσει στην προσαγωγή ακόμη 285 αλλοδαπών.

Συνολικά από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Διας» έχουν προσαχθεί 80.073 αλλοδαποί, εκ των οποίων 4.538 συνελήφθησαν γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα και 59 άτομα για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, παροχή καταλύματος σε μεγάλο αριθμό ατόμων και διευκόλυνση της παραμονής τους, κατοχή λαθραίων τσιγάρων, λαθρεμπόριο, παρεμπόριο, παρακώλυση κυκλοφορίας οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες, καταδιωκτικά έγγραφα, κλοπές, καθώς και για πολεοδομικές παραβάσεις.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ