Πρόβλημα υγείας καθηλώνει τη Lady Gaga και την αναγκάζει να ακυρώσει τις συναυλίες της - iefimerida.gr

Πρόβλημα υγείας καθηλώνει τη Lady Gaga και την αναγκάζει να ακυρώσει τις συναυλίες της

Πρόβλημα υγείας καθήλωνει τη Lady Gaga και την αναγκάζει να ακυρώσει τις συναυλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ακύρωση των υπολοίπων προγραμματισμένων συναυλιών που θα έδινε στο πλαίσιο της περιοδείας «Monster Ball» προχώρησε η Lady Gaga, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια υποφέρει από φλεγμονή στις αρθρώσεις, κάτι το οποίο την εμποδίζει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του απαιτητικού σόου που προσφέρει σε κάθε της συναυλία.

Η Lady Gaga εξέφρασε τη λύπη της για την ακύρωση των συναυλιών της μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. «Είμαι πολύ λυπημένη. Σχεδόν δεν ξέρω τι να πω», ανέφερε η τραγουδίστρια και συνέχισε εξηγώντας πως ένας παλιότερος τραυματισμός κατά τη διάρκεια σόου της έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα, με αποτέλεσμα σήμερα να δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει.

«Είχα τραυματιστεί κατά τη διάρκεια ενός σόου, και υπέφερα από χρόνιο πόνο, και με το πέρασμα του καιρού, αυτό όλο και χειροτέρευε. Προσευχόμουν να γιατρευτεί. Το έκρυβα από τους συνεργάτες μου, και δεν ήθελα να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Ούτε να περπατήσω δεν μπορώ», γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook η Lady Gaga.

«Ελπίζω ότι θα με συγχωρήσετε, αν και εμένα μου φαίνεται αδύνατο να με συγχωρέσω. Είμαι απογοητευμένη και λυπημένη. Το μισώ αυτό που μου συμβαίνει και θέλω να θεραπευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σας αγαπώ, και σας ζητώ συγγνώμη», καταλήγει η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ