Πελάτης μαχαίρωσε τσαγκάρη επειδή αρνήθηκε να του κολλήσει το παπούτσι - iefimerida.gr

Πελάτης μαχαίρωσε τσαγκάρη επειδή αρνήθηκε να του κολλήσει το παπούτσι

ελάτης γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε τσαγκάρη επειδή αρνήθηκε να του κολλήσει το πα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσαγκάρης κόντεψε να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή την άρνησή του να κολλήσει τη σόλα παπουτσιού πελάτη, καθώς ο τελευταίος, αφού τον γρονθοκόπησε, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε σε κεφάλι και πλάτη.

Σύμφωνα με το ileiapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στον Πύργο. Ο τσαγκάρης είχε μαζέψει τα πράγματα του, είχε κλείσει την πόρτα του καταστήματός του και ετοιμαζόταν να φύγει.

Εκείνη ακριβώς την ώρα μπήκε στο τσαγκαράδικο ένας Ρομά, ο οποίος του έδειξε το παπούτσι που φόραγε και του ζήτησε να το κολλήσει.

Ο τσαγκάρης αρνήθηκε λέγοντας πως έχει κλείσει το κατάστημά του και του ζήτησε να φύγει. Η άρνησή του αυτή παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του καθώς ο «πελάτης»τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού τον χτύπησε με τη λαβή στο κεφάλι, τον μαχαίρωσε και στην πλάτη.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα συνέλαβε τον δράστη. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε το μαχαίρι της επίθεσης, ενώ ο νεαρός Ρομά οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου και κρατείται μέχρι να πα προσαχθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ