Το πρώτο υψηλών προδιαγραφών σαδομαζοχιστικό φόρουμ (BDSM) της Ελλάδας είναι εδώ - iefimerida.gr

Το πρώτο υψηλών προδιαγραφών σαδομαζοχιστικό φόρουμ (BDSM) της Ελλάδας είναι εδώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μην το γελάτε. Δεν είναι καθόλου αστείο. Υπάρχουν και σοβαροί «διεστραμμένοι» και μάλιστα σε μία χώρα που δεν φημίζεται καθόλου για τη σεξουαλική παιδεία της. Και μην αρχίσετε τα περί απαράδεκτης θεματολογίας, διότι σε άλλες προηγμένες χώρες του κόσμου που δεν μυρίζουν τζατζίκι και μασχαλίλα, τα πάντα χρήζουν δημοσιοποίησης.

Αρκεί να μπεις και να παρακολουθήσεις τα threads των συζητήσεων: η φιλοσοφία, η λογοτεχνία, η τέχνη και ο ερωτισμός στην υπηρεσία του Δεσίματος [bondage], της Πειθαρχίας [discipline], του Σαδισμού [sadism] και του Μαζοχισμού [mazochism].

Για να αποτελέσεις μέλος της κοινότητας πρέπει πρώτα να εγγραφείς, δεχόμενος τους όρους χρήσης.

Ως προς το περιεχόμενο, μην ελπίζετε. Δεν θα βρείτε αγελαία θέματα, αλλά θεωρίες γυναικείας και ανδρικής κυριαρχίας, ένα υπέροχο kinky λεξικό όρων, βιβλιοθήκη με ιστορίες φαντασιώσεων, θέματα lifestyle, έρευνες και άλλα πολλά γύρω από τον πολιτισμό του μη αναπαραγωγικού σεξ.

Το http://www.greekbdsm.com/forum.php απευθύνεται σε σοβαρούς μονάχα περιηγητές στην αυτοκρατορία των αισθήσεων. Όχι σε κοινούς τσοντάκηδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Site Κοινότητα φόρουμ σαδομαζοχισμός bdsm
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ