Πρωτότυπη τσάντα φορτίζει το λαπτοπ και το κινητό σας όταν τα βάζετε μέσα - iefimerida.gr

Πρωτότυπη τσάντα φορτίζει το λαπτοπ και το κινητό σας όταν τα βάζετε μέσα

Πρωτότυπη τσάντα φορτίζει το λαπτοπ και το κινητό σας όταν τα βάζετε μέσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για χρόνια η North Face λάνσαρε εξαρτήματα για ορειβασία και πεζοπορία, έτσι οι σχεδιαστές των προϊόντων της είναι ειδικοί στην δημιουργία σακιδίων. Πλέον ωστόσο πήγαν τη δημιουργία τους ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας την πρώτη τσάντα που φορτίζει τα γκάτζετ σας

Το νέο Surge II Charged Daypack της North Face προορίζεται για τη μεταφορά ενός φορητού υπολογιστή και εγγυάται την προστασία αλλά και τη φόρτιση του μέσω USB, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του σακιδίου.

Παράλληλα έχει αρκετό χώρο για τα υπόλοιπα πράγματα, γεγονός που το κάνει ένα ιδανικό σακίδιο για καμπινγκ. Στο εξωτερικό του σάκου, υπάρχουν αρκετές οριζόντιες τσέπες, μια θήκη για μπουκάλι νερό και μια θήκη που είναι περίπου το σωστό μέγεθος για γυαλιά ηλίου. Παράλληλα διαθέτει ενισχυμένο εσωτερικό για να απορροφά τους κραδασμούς και ένα φως σαν ποδηλάτου στο πίσω μέρος ώστε να διευκολύνει τις μετακινήσεις σας τη νύχτα.

Η πρωτότυπη ιδέα της North Face βρίσκεται ακόμα σε πρώτο στάδιο, ωστόσο ελπίζουμε μελλοντικά να αποτελέσει παράδειγμα για περισσότερες «έξυπνες» τσάντες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ