Η απίστευτη ιστορία 17χρονης που έπεσε για ύπνο και ξύπνησε μετά από 64 ημέρες - iefimerida.gr

Η απίστευτη ιστορία 17χρονης που έπεσε για ύπνο και ξύπνησε μετά από 64 ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νικόλ Ντελιέν είναι ένα 17χρονο κορίτσι από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ που πάσχει από μια παράξενη ανίατη ασθένεια εξαιτίας της οποίας αναγκάζεται να κοιμάται δεκαοκτώ ώρες τη μέρα, ενώ το «ρεκόρ» της είναι εξήντα τέσσερις συνεχόμενες ημέρες ύπνου.

Η δραματική ιστορία της νεαρής Νικόλ συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς το σύνδρομο Kleine-Levin από το οποίο πάσχει δεν γιατρεύεται και δεν έχει σοβαρές επιπτώσεις στην εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο,

Αναγκάζεται να κοιμάται 18 ώρες την ημέρα με μικρά διαλείμματα τα οποία δεν μπορεί να θυμηθεί όταν ξυπνάει, ενώ πέρυσι κοιμήθηκε τον Ιανουάριο και ξύπνησε μετά από 64 ολόκληρες ημέρες, στη διάρκεια των οποίων σηκωνόταν από το κρεββάτι σε ημιληθαργική κατάσταση για να πάει στην τουαλέτα ή να φάει ελάχιστα.

Ο γιατρός που διέγνωσε την ασθένεια υποστηρίζει η ασθένεια μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιονδήποτε ξαφνικά, με άγνωστα αίτια, ενώ η θεραπεία του περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή που απλά περιορίζουν τη συχνότητα των ληθαργικών επεισοδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ